SATURDAY

16th Dec 2017

GET MY HOROSCOPE

app
Download
Emi Wong
Reader Blogger
假期後,皮膚的急救精華 SkinCeuticals H.A Intensifier (H.A 塑顏飽滿精華)
06.02.2017

首先Emi好想同大家拜個年先..
希望各位non-no的讀者們 新的一年 心想事成 美麗動人 最緊要係 身體健康!!!


同大家講唔好意思先 因為新年加上小朋友進入小學面試階段,作為一個媽媽,我正在一個長期精神緊張的..哈哈
不過我都會抽空分享我的護膚心得

雖然過年瘋狂玩,日日唔夠訓.但係皮膚一定唔可以殘嫁!所以最近我都KEEP住日日用精華素!

提起透明質酸,好容易令人諗起補濕同微整形,但其實透明質酸同抗衰老有密切關係!
30歲後,皮膚的自我合成能力會減到只有原有的65%,影響皮膚引起幼紋,粗糙,鬆弛等老化跡象!

今次Emimama試用 SkinCeuticals 最新推出的H.A Intensifier (H.A 塑顏飽滿精華) 見好多荷里活女星Jennifer Lopez ,奧斯卡影后Gwyneth Paltrow,美國名模Jaime King都用,我都好期待效果呢~~
H.A Intensifier (H.A 塑顏飽滿精華)只要 一早一晚使用,有效改善肌膚自我再生力,重塑飽滿緊緻肌膚,臨床賁駭證明,便用4星期,能有效增加皮膚透明質酸含量30%.

產品效果及成份:

1. 激活 - 10% PROXYLANE刺激皮膚細胞基質健康活力,促進透明質酸、膠原蛋白合成生產增加

含量,提升肌膚緊緻度

2. 守住 - 2.0%甘草酸二鉀及0.2%紫米精華,能減慢透明質酸被分解,持久保存皮膚透明質酸含量

3. 補充 - 3種不同大小透明質酸,滲透肌膚各層,甚至真皮層,持久肌底透明質酸

使用12星期後更可減少皺紋13.4% 細緻度提升17.5% 緊緻度10.8% 飽滿度23.4%

雖然我只係用左2個星期,效果未去到好明顯,但最大功效係即使最近睡眠好不足,皮膚都可以飽滿左,皮膚真係冇差到!睇唔出每日都凌晨先訓,朝早就起身照顧小朋友!
幼紋同乾燥情況都有改善嫁!!!
作為一個貪靚的媽媽,我覺得呢支精華 好值得大家試試,唔好等到幼紋出現先去諗辦法啦,
一路預防一路改善先係最好嫁!!!
H.A Intensifier (H.A 塑顏飽滿精華)$880/30ml
雖然價錢不太大眾化,但值得投資嫁!! 皮膚的改善係無價的!!

產品詳情:www.skinceuticals.com.hk


Load more