THURSDAY

16th Aug 2018

GET MY HOROSCOPE

app
Download
大家好仰慕的新木優子25問25答!Yuko’s Beauty (2) 優子的護膚程序②
08.08.2018

而家最想認識嘅non-no模特兒就係!我地已經幫你問哂你最想知嘅喇!

大家好仰慕的新木優子2525答!

集合哂時尚女生們最仰慕嘅對象就係non-no模特兒新木優子,無論係模特兒定係演員都可以咁成功到底有咩秘訣?我地就一一揭曉優子嘅秘密!!

 

Part 4 Yuko’s Beauty

仲想知優子私底下嘅護膚同化妝秘密?

我地已經問好哂大家最想知嘅喇!優子每日護膚程序、休假時化嘅妝全部都為你公開

 

優子的護膚程序

 

Q19 要拍攝等特別日子前會做咩?

A 之前日會敷面膜!

 

\立體剪裁

 

特別日子就會用護膚面膜。可以為皮膚補水,加強透明感,連化妝都可以更貼服」

suisai 3D Mask/Kanebo Cosmetics

 

Q20 防曬會唔會再補搽?

A 全身每30分鐘搽一次!

「因為我屬於較易曬黑嘅人,無論工作定放假我都一定會補搽防曬。特別身體一發覺時就會馬上搽!」

可以控制皮脂嘅防UV化妝Base

RMK Long Lasting UV SPF45 PA++++/RMK Division

 

Skin care

特別做咩,

只係每日仔細地做簡單嘅護膚步驟。

淨係咁做,皮膚都可以自然保持完美狀態」

 

Tank top/LIFE’s 代官山店 (TODAYFUL)

Load more