TUESDAY

21st Aug 2018

GET MY HOROSCOPE

app
Download
大家最想知的「七瀨Bob頭」♡ (2) 七瀨Bob頭可愛的三大理由
19.01.2018

HAPPY NEW NANAE

既可愛又時尚度大增!由Set頭至編髮都可以有新發現!

大家最想知的「七瀨Bob頭」♡

大膽將Trade mark嘅中長髮剪咗做成一大話題!我地已經徹底研究好新・七瀨髮型嘅魅力所在喇。睇完你都可能會心郁郁剪返個Bob頭啊♡

 

點解七瀨Bob頭咁可愛?三個理由話你知♡

雖然好短但既成熟又可愛♡「圓碌碌外型

小顏效果超勁!「前長後短」

加上透明感「橄欖米色」

 

由後面至耳朵漸漸變短嘅圓碌碌Bob頭,臉部周圍由耳朵至前面漸漸變長,做出好Sharp嘅線條。表面嘅頭髮較長,紮起頭髮又得,捲髮亦得,想點整都好方便,可以做出不同造型。髮根係橄欖灰色俾人沉實一面,而髮尖就MIX埋有透明感嘅橄欖米色。可愛度同成熟度都大大增加!全新七瀨就咁就誕生咗喇!

 

「又有女人味又有潮流感。

編髮造型仲更加多樣化!

集合多種魅力嘅2018ver七瀨髮型♡」

 

人生第一次剪咗20厘米嘅頭髮!

 

「從細細個就係長髮至中長髮,今次係人生中第一次剪到掂唔到肩膊啊!自己講有啲害羞……不過都幾襯我丫(笑)。雖然剪到好短,但都仲可以紮半挽頭或者丸子頭,要編髮都好簡單。襯我好鐘意嘅有領上衣、樽領等等,喺領位有裝飾嘅衫都會特別搶眼啊!Bob頭意外地可以做到好多花臣啊♡」

 

from Nanase

 

Knit/Supreme.La.La.

Load more